strona główna forum dyskusyjne


























Pytał: Jureek
Data: 25/07/2003
Publikacja: niepublikowane
Pytanie: Czy myśliwy, będący członkiem innego KŁ może używać broni myśliwskiej na terenie "zamkniętego" obiektu stawowego - stanowiącego jego własność, położonego na terenie obwodu łowieckiego innego koła. Jeżeli tak to na jakich zasadach?

Odpowiedź:
Nie może, chyba ze otrzyma upoważnienie do dokonania odstrzału od koła, na którego obwodzie znajdują się te stawy.

Szukaj   |   Ochrona prywatności   |   Webmaster
Copyright(c) 2001-2018 P&H Limited Sp. z o.o.