 11-11-20 21:29 autor: Felek | ocena:  autor: Smyk" 17-11-20 18:44 |  17-10-20 14:48 autor: Bostyniec | Pomorski Łowco - ja podobnie. ocena:  autor: Bostyniec 17-11-20 14:08 |
 11-11-20 09:46 autor: rales | No to trzeba spróbować. Tylko jak to przyrządzić? ocena:  autor: IRYDA 14-11-20 19:43 |  11-11-20 09:46 autor: rales | Robią badania na włośnie? ocena:  autor: sumada 14-11-20 13:16 |
 11-11-20 09:46 autor: rales | cd: hodowli na futra: "To hodowla na mięso dla Azjatów, a futra to tylko produkt uboczny" i faktury ze sprzedaży lisów np 1 grosz za tuszę, Wietnamczycy będą szczęśliwi.
Lisy wielkie, bo zgodnie z regułą Bergmanna w Skandynawii są większe niż w Polsce. Na Dalekiej Północy każdy pies i połowa suk jest medalowa, i może 20% złotomedalowa! Przykładowe zdjęcia w mojej galerii "Szwedzka tajga". ocena:  autor: rales 14-11-20 09:19 |  11-11-20 09:46 autor: rales | Jedzą, to dla nich przysmak, w zamian mam 2x w roku przed Świętami wysprzątany dom, oni są sprzątaczami w mojej pracy. Próbowałem dwie różne potrawy, ale wściekle ostre, więc o smaku nic więcej nie powiem. W Polsce oddawałem lisy Wietnamczykom prowadzącym pobliską budkę z 'cięcieliną w cięciu ćmakak'. Gdy wejdą przepisy o obowiązkowej utylizacji, to będzie można mówić, że swoje lisy ZJADAMY, albo oddajemy zjadającym. I to jest podpowiedź dla hodowców lisów w razie wprowadzenia zakazu hodowli na ocena:  autor: rales 14-11-20 09:15 |
 17-10-20 14:48 autor: Bostyniec | Długo czekać ? Ja swojego pierwszego strzeliłem po 12 latach polowania ! Ale serdecznie gratuluję ! ocena:  autor: Pomorski Łowca 13-11-20 22:56 |  17-10-20 14:48 autor: Bostyniec | Gratulacje! ocena:  autor: dziktadzik 13-11-20 21:45 |
 11-11-20 09:46 autor: rales | Żartujesz??! ocena:  autor: IRYDA 13-11-20 00:37 |  11-11-20 09:46 autor: rales | Oni tego nie jedzą, oni tylko przygotowują i sprzedają.
ocena:  autor: Piotrek 12-11-20 18:50 |